Hirdetmények

Kedves Betegeim!

A korona vírus járvány megfékezése érdekében kérem olvassák el figyelmesen és tartsák be az alábbiakat:

1. TILOS bejönni a rendelőbe a következő esetekben:

Típusos tüneteket észlel magán (magas láz, kínzó köhögés, fulladás) és/ vagy közeli kapcsolatba került korona vírus fertőzött személlyel, külföldről érkezett haza, vagy külföldről hazaérkezett emberrel találkozott.

A FENTI ESETBEN HÍVJA A 24 ÓRÁN KERESZTÜL ELÉRHETŐ ZÖLD SZÁMOT (06 80 277455 VAGY 06 80 277456) ILLETVE A RENDELŐT (88 421 217 / 5 MELLÉK).

Az ellátó rendszer kapacitása véges, kevesen vagyunk, nincs védőfelszerelésünk, ha lebetegszünk vagy karanténba kerülünk, akkor a helyettesítés nem megoldott.

2. Megkérem MINDEN 65 ÉV FELETTI betegemet, hogy csak nagyon indokolt esetben jöjjön a rendelőbe.

Nem indokolt esetek: ambuláns- vagy laborlelet kiértékelés, beutaló szakorvosi rendelésre, bármilyen nem súlyos probléma.

Ha tehetik ne mozduljanak ki otthonról. Kérjenek segítséget a családjuktól, barátoktól, szomszédtól! 

3. Ha bármilyen okból tervezik felkeresni a rendelőt, előtte telefonáljanak!!!!!!

4. Március 16.-tól csak e-receptet adunk ki, amelyet az Erodium internetes felületén vagy a rendelő bejáratánál elhelyezett postaládába bedobott kérelemmel (név, születési dátum, gyógyszer neve és a hatóanyag mennyisége, szükséges recept száma) illetve a rendelő telefonszámán lehet kérni. A rendkívüli helyzet ideje alatt az e-receptet hozzátartozó és barát is kiválthatja személyi igazolvány felmutatása mellett.

5. TÁPPÉNZ kizárólag betegség esetén adható ki, panasz nélküli karanténra nem!

6. HIVATALOS OKMÁNYOK hosszabbításával átmenetileg nem foglalkozunk, mivel azok a jelenlegi kormányrendelet értelmében a lejárat után is még 90 napig érvényesek maradnak.

7. A szakorvosi javaslatok és a közgyógyellátás a kormányrendelet értelmében ugyancsak a lejáratot követően még 90 napig érvényesek maradnak.

Köszönöm szíves megértésüket és a járvány elkerülése érdekében tett erőfeszítéseiket!

Dr. Kisvarga Magdolna